Levenstestament

handtekeningIn het levenstestament worden zaken vastgelegd, voor het geval dat je zelf niet meer in staat bent de regie over je leven uit te voeren. Als je door ziekte of een ongeluk niet meer in staat bent om jouw wensen kenbaar te maken of zelfstandig uit te voeren, kun je in een levenstestament een vertrouwenspersoon of executeur benoemen, die jouw zaken waarneemt.

Welke zaken privé en/of zakelijk dat zijn en op welke manier je deze uitgevoerd wilt zien, worden beschreven in het levenstestament. Je kunt een levenstestament zelf opstellen en familie laten weten dat er een levenstestament is.

Ook kun je een notaris een levenstestament laten maken. Het voordeel hiervan is dat het levenstestament dan kan worden opgenomen in het Centraal Levenstestamentenregister (CLTR), zodat daartoe gerechtigde personen ook kunnen achterhalen, dat er een levenstestament is.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief